Dagsarkiv: 7 juni, 2013

Mysdagar

I onsdags åkte vi till husvagnen. Där mös vi och grillade. Bubben lekte på sitt vis och vi kollade så att han eller ingen annan skadade sig. Tygblomman gick sönder så jag får köpa en ny….

På nationaldagen ordnades det ett litet nationaldagsfirande på orten. Det var Frillesås friendship som ordnade detta. De skapades i vi tas då det skulle tas emot ensamkommande flyktingbarn på vår ort. Kom det flygblad från SD där de befarade att orten skulle bli som Rosengård…. Det var faktiskt en skrattretande text….

Så vi samlades och lekte, fikade och fiskade fiskdamm. Det kändes som ett viktigt statement att vara där. Bubben tog fresbee golfen på en annan nivå och rullade freesbeen i skateboardsrampen och kastade fresbeen över fotbollsmålet…

Sedan åkte vi till husvagnen igen. Maken åkte till jobbet därifrån och bubben och jag åkte hem och tvättade och packade för kortids. När jag nämnde kortids, skakade han på huvudet. Så jag misstänkte att det skulle bli stora protester när jag lämnade honom när. Men han rusade glatt in och tecknade bada… Så jag vinkade hejdå innan han fick för sig att vara ledsen.

Maken kom hem och vi åkte till campingen och åt grillad kyckling och sallad. Sedan gick vi till puben på deras musicquis. Jag tränade på att dricka öl…. Efter några glas vin innan gick det bra. Men cider är godare.