Dagsarkiv: 12 maj, 2013

Städ och bygg

I fredags åkte maken och köpte brädor till vårt golv i förtältet. Jag lämnade ju bubben på kortids, tvättade och lite annat. Sedan åkte maken och jag till campingen. Där grillade vi lammburgare och grillost och njöt av lugnet i husvagnen. På lördag morgon klockan 10 var vi hemma igen eftersom det var städdag i bostadsrättsföreningen. Maken gjorde vita linjer vid parkeringen. Jag gick med roundup och sprutade så att det inte växer något mellan stenarna vid parkeringen.

Efter 2 timmar var vi färdiga och så åkte vi till husvagnen i varsina bilar med stenplattor i. Dessa lastades ur och sedan tog vi ner förtältet och flyttade husvagnen. Vi fick god hjälp av massa blivande grannar att få husvagnen på rätt plats. Sedan kom svägerskan med familj och grillade och hade mysigt. Sedan sov vi gott. På söndag morgon kom svärfar för att hjälpa till med bygget. Grabbarna satte igång och jag grejade lite i husvagnen. Sedan åkte jag och handlade lite saker som behövdes…. Mat, gräsfrö, verktyg och lite material. När vi tog en lunch g vi att mina föräldrar kom. De överraskade oss och kom med fika och födelsedagspresenter till mig.

När trädäcket var färdigt började jag och maken pyssla med förtältet. Lite krångel var det. Men efter lite flytt och lyft av husvagn så fick maken det på plats. Sedan åkte vi hem och trötta var vi.

Men vad mycket vi har hunnit med när vårt yrväder inte har varit hemma.

Här kommer lite bilder från helgen.