Dagsarkiv: 5 maj, 2013

Flytt

Så vi bestämde oss! Vi kommer att flytta vår husvagn från nuvarande nr 331 till nr 344. Det är en fin hörntomt och vi blir inte så inklämda ibland massa andra. Och det är skönt då bubben kan störa vissa med sitt kastande. Maken får nu vara duktig och bygga ett trägolv. För det har andra långliggare…. Det blir inte lika blött vid regn i förtältet då.

 

Myyyys

Igår efter shoppingturen tog vi det lugnt i husvagnen. Bubben såg på sin Ture Sventon och vi försökte ta en paus från att ha stenkoll på honom hela tiden. Han är så mycket ibland. När vår vilostund var över hade han sett på film på TV:n kollat på andra filmer på paddan och pusslat lite…. Så ser det ut när vi ”vilar”.

Igår kväll försökte han förhandla med oss. Han ville sova i stora sängen…. Men vi vann! Han somnade i sin säng och sov gott till 06.

Efter vilan träffade vi några som hade husvagnen bredvid oss förra året. De hade fått en helsäsongsplats. Vi gick över till dem och fikade lite idag. Trevliga människor som är okomplicerade gillar vi. Så nu funderar vi på hur vi ska spendera sommmaren…. Ska vi fara runt eller vara kvar på ett ställe?