Dagsarkiv: 12 april, 2013

En förmiddag på sjukhuset

Vi började dagen utan medicin. För vi skulle till sjukhuset och ta prover. Vi emlade istället båda armvecken. Och sedan åkte vi alla tre i samma bil. En körde och den andra höll koll på bubben så att inte emlaplåstrerna drogs loss. Vi körde pappa till jobbet och sedan åkte vi till sjukhuset. Vi var i god tid och fick komma in före utsatt tid. Systrarna frågade hur de skulle vara… Jag sa, inte för skojiga. Ok tysta och konkreta sa de och så var de det. Efter lite krångel fick de två rör från armen på bubben och han fick välja något som hängde i korridorstaket.

Sedan gick vi till ett fik och tog frukost. Bubben blev jätteglad när han fick varm choklad och smörgås. Ha. Sprang och mölade i sig en damsugare också….

Innan vi kom in till sjukgymnasten så lekte han i väntrummet med en docka…

På hab fick bubben leka med bollar och sjukgymnasten kollade hans gång och gav oss tips på hur vi ska töja hans hälsena. Hans högra hälsena är lite stel och gör att han har lite tågång(vilket ingår i diagnosen).

 

Efter detta körde jag honom till skolan. Jag åkte till Frölunda torg och strosade runt. Bubben är nu på kortids och vi har en skön och egen helg att se fram emot.