Dagsarkiv: 4 april, 2013

En dag

På loven så är ju bubben hemma med mig på torsdagar och fredagar. Det krävs en del planering när man är själv med honom. Han vaknade 07 och låg sedan i vår säng och såg på paddan tills vi gick upp och tog ett bad. Sedan lite frukost och lite annat stök. Sedan åkte vi till Kungsbacka för att bl.a köpa biljetter till en teater på lördag. Men vi var där lite för tidigt så vi tog en fika och gick runt i biblioteket. När kassan öppnade så sa de att biljetterna tog slut igår….otur…. Så vi gick vidare och åkte till rusta. Där lyckade s bubben hälla ut schampo och öppna en förpackning med hårband…. Sedan åkte vi till Maxi i Kungsbacka och hämtade ut medicin och storhandlade. Det gick ganska bra. Då tog vi en korv till lunch. När vi sedan kom hem var jag helt slut. Jag har haft superont i knät och foten. Jag har även ont i andra foten också. Knät är värst. Ibland känns det nästan inte alls, men ibland så gör det jätteont. Det går aldrig att förutse hur ont varje rörelse ska göra.

Så när bubben satt i soffan och mös med paddan nästan somnade jag. Det tar på krafterna att hålla koll på en snabb kille och ha ont samtidigt. Men jag satt så nära honom att vi hade kroppskontakt så att jag skulle känna om han stack. Efter ett tag fick han för sig att han skulle ut och leka med vatten. Det gjorde han en bra stund. Jag fick hämta lite vatten då och då. Och efteråt var det bara att byta ut alla blöta kläder på honom. Men kul hade han.

 

Imorgon står samtal till barnmottagningen och tvättning på schemat. Vi ska till barnmottagningen och ta prov någon morgon innan medicinering. Så jag ska ringa och fråga när det passar dem bäst.