Dagsarkiv: 31 mars, 2013

En stund på isen

Igår gick först min pappa och jag ner på isen för att pimpla lite. Efter ett tag kom bubben ner tillsammans med sin pappa. De vågade sig ut på isen och gick de på de snöiga delarna så halkade de inte. Vi fiskade i 6 hål men inte ett napp. Men fint var det. För mig är det mycket avslappnande att få en stund över till lite fiske. Det ger mig lugn. Det behöver inte vara lång tid. Det är avslappnande i alla fall.

Isen var mellan 20-30 cm tjock. Det åkte till och med en bil på isen.

Mormor kom också ner. Där kastade vi stora isblock så att de sprack. Det var spännande.

 

Min kusins barn var också där en stund och lekte och åkte skridskor.

 

Koordinator

Här kommer en artikel om en familj med en kille med angelmans syndrom. Först kom huvudartikeln:

Här kommer artiklar som visar något jag verkligen skulle behöva. En koordinator. Jag fattar inte hur jag skulle kunna få tag i någon om jag inte var hemma i två dagar. Ändå orkar man inte bråka och fråga om allt. Detta får man INTE assistanstimmar för.

Tänk att behöva bråka om saker som rätten att få sova, passande blöjor, trafiksäkerhet i bilen, avlastning och rätten för Bubben att träffa sina kompisar utanförskolan och att då inte mamma eller pappa är med. Och att alla dessa kontakter man har med olika instanser inte kan tänka sig att sammarbeta så att det blir så bra som möjligt utan gärna flyttar kostnaderna mellan sig.