Dagsarkiv: 25 februari, 2013

Tränat

Jag har gått och tränat nästan varje måndag morgon sedan i september. Jag går och springer på motionsband, ror, stärker musklerna runt knäna och tränar på crostrainern. Jag har också ätit ganska nyttigt. En egen variant där jag har ätit viktväktaraktigt och inskqt på kolhydraterna. Jag tillagar inte pasta, ris eller potatis till oss vuxna här hemma utan har ätit mycket sallad och broccoli.

Sedan i maj har jag tappat 12 kg…. Jag har ca 5 kg kvar och ändå tycker inte jag att jag hr bantat. Jag har sett det som långsiktigt. I perioder har jag inte gått ner alls… Träningen får inte kännas som ett krav eller vara stressande. Det ska vara en egentid där jag tar hand om mig själv. Men lite stolt är jag ;)

 

Inatt sov bubben bättre än på några nätter. Vi har testat det stora tunga kedjetecket. Det har varit för tungt för att bubben ska kunna hantera det själv. Om det ramlade av honom så kunde han inte lägga det på sig igen. Natten till söndagen kom ner och lade sig bredvid mig för att värma sig. Då var han jättekall om fötterna och benen. Inatt hade han två täcken. Det närmast honom var ett vanligt täcke och över detta låg kedjetäcket. Inatt märkte jag att han sov lugnare.