Dagsarkiv: 14 februari, 2013

Maxad dag

Förmiddagen

Vi körde maken till jobbet och åkte sedan till öppet hus på Kungsbacka brandstation. Och bubben var helt uppslukad av allt. Och till hans stora glädje var polisen där också. Det var jättebra poliser som visade och pratade med barnen. Brandmännen visade hur man inte släcker brand i kastrull och sedan hur man ska göra. Man fick prova kläder, gå poängpromenad, spruta vatten och sitta i bilarna. Han var jättenöjd efteråt.

Vi åkte sedan till IKEA och åt lunch och köpte lite smågrejs. Vi var även i en leksaksaffär och köpte armpuffar som han ska ha med till kortids i helgen. Han åt upp hela sin lunch och hade gärna ätit mer…. Det berodde nog på att han ratade frukosten.


Eftermiddagen

Efter lite mer shoppande på rusta, systemet och coop åkte vi till Göteborg. Jag gillar inte att köra i Göteborg och idag var jag tvungen att körde genom korsvägen två gånger…. Men vi överlevde ;). Dessutom har jag idag invigt trängselskatten två gånger.

Vi tog lite mellis på McDonalds och gick sedan till Lorensbergsteatern. Där var det äntligen dags för musikalen, Pelle Svanslös -talangjakten. Innan föreställningen fick bubben fiska i fiskedam. Han fick försöka flera gånger att kasta över klädnypan över skynket. Det är så bra när personal ger honom tid att göra saker tills han klarar det. Sedan gjorde vi något svårt…. Vi lämnade in jackorna i garderoben…. Det hade bubben svårt att acceptera… Att någon annan tar våra jackor och vi får en plastgrej…. Knepigt. Men han blev glad när han fick tillbaka jackan efteråt.

Under musikalen var bubben som vanligt mycket inne i föreställningen. Han är på helspänn och koncentrerad och tycker det är skitkul helt enkelt. Efter föreställningen hälsade han på kattorna. Så denna dag var nog super. Men oj vad trött jag är… Idag har jag verkligen gjort rätt för assistanspengarna. Imorgon blir det en lugnare dag.