Dagsarkiv: 19 januari, 2013

¿Influensa?

Så dåligt som jag mått sedan i onsdags har jag inte mått på länge. Förutom då jag blev matförgiftad i april. Idag blev även maken sjuk och ikväll hade han över 39 graders feber. Jag läste på lite om influensa. Och jag har starka misstankar att den har dundrat in här. Jag har inte sagt välkommen till den men den smet in i alla fall den jäkeln. Jag har känt mig lite bättre idag och idag kunde jag slutföra gårdagens middag. Det blev gott.

Nu gäller det bara att kurera oss och hoppas på att bubben slipper detta. Men det kan vi nog inte förvänta oss då han ville ligga bredvid mig ganska länge natten till fredagen. Stor risk att han blev smittad då. Hoppas att kortids hör av sig ifall han blir dålig. För feber och EP gör oss alltid lite extra på tårna.

 

Kryar mig

Nu är vi två sjuklingar här hemma. Hostar och suckar ikapp. Skönt ändå att vi än så länge kan vara sjuka ifred. Jag tog ett härligt bad med ett pulver i en påse som jag hade köpt. Jag tog även lite bodyscrubb och ansiktsscrubb. Efter detta bad kände jag mig lite kryare.

Imorgon kanske jag orkar spackla i sovrummet. Vi kan ju hoppas i alla fall. För hostan gör sig påmind hela tiden.