Dagsarkiv: 4 januari, 2013

Idag blev jag arg

Idag packade jag kortidsväskan till bubben och såg fram emot några nätters sömn utan sparkar och högt ljud från ipaden. Vi hade också sett fram emot lite lugn och ro. Vi ville åka och titta på tapeter till vårt sovrum som behöver nya väggar och golv. Vi har bara ställt in säng och garderober sedan vi flyttade dit. Märken från de som bodde innan finns på väggarna och sovrummet är omysigt. Men !

När jag kom dit med bubben som gick in dit lite gnällandes så såg de mycket frågande ut. Han skulle tydligen inte dit…. Vi hade ett schema som gällde för hösten…. September – januari. Där stod det att han skulle dit 4-7 januari. Vi hade fått ett nytt schema som gäller våren som gällde från januari-maj. Då skulle han dit andra datum. Då skulle jag tydligen ha förstått att han inte skulle dit…. Hur ska jag kunna veta det utan att de talar om det??? Varför ha 2 st januari…..? Det är ju som att be om att det ska bli fel. Det är OFTA det är fel i schemat. De glömmer alltid att han ska åka hem på måndagar och inte på söndagar….

De tyckte jag ska dubbelkolla om jag känner mig osäker på schemat. Men HUR ska jag veta att jag ska vara osäker. Jag anser att ett schema gäller tills någon säger att det inte gäller. Dessutom hade jag pratat extra med dem om måndagen eftersom det är studiedag då. Så att de visste att de skulle ha bubben fram till 16 på måndag…

Jag fick åka hem med bubben och jag var mycket besviken. Jag grät. För jag var såååå besviken. Och trött.

 

Men någon timme efteråt ringde de igen. De såg att de hade en plats ledig från lördag kl.17 till måndag kl.16. Det underlättade. Så imorgon gör vi försök 2 med kortids denna helg. Bara de inte får för sig att vi får för många dygn nu. Det får de stå för! Kan de inte skriva schema så får de helt enkelt lära sig.