Dagsarkiv: 14 december, 2012

Glitter

Igår var jag i Kållered och handlade. Jag gick in på systemet där och där fanns det glittercider. Så ikväll har jag äntligen druckit ”min” juldricka.

Bubben har idag tränat i skolan med bollar, lekt med dockor, lådor och ballonger. Dessutom ätit lasagne. Han har bra dagar i skolan. Lite smartbord blev det också.

Annars har jag pratat med hab om mediciner som vi har beställt och vilken dos det ska vara… Läkaren hade glömt att uppdatera dosen…. Har även tvättat och mailat lite.

Jag var verkligen helt slut efter mötet med FK igår. Man blir verkligen synad i sömmarna och många väldigt ingående frågor som man får. Man mår inte speciellt bra efteråt. Tänk om alla familjer skulle behöva lämna ut sig till FK på samma sätt. Men jag förstår att det måste vara så. Men nästa gång så vill jag nog ha någon med som tar hand om bubben i ett annat rum när FK har sett och granskat honom. För att sitta och beskriva allt om bubben när han är närvarande och detta för att få rätt hjälp känns kränkande mot honom. Jag är rädd att bubben förstår vad vi pratade om för han var ovanligt kramig vid nattningen igår.