Dagsarkiv: 3 december, 2012

Kör försiktigt

Idag på väg till jobbet var det snorhalt. Man fick verkligen vara försiktig med pedalerna och ratten. Jag blev hänvisad av motorvägen för att 15 bilar hade krockat mellan Fjärås och Kungsbacka. Dessutom hade en lastbil åkt av också. Så det tog lite längre tid än beräknat att åka till jobbet idag. Jag var i alla fall glad att jag både kom till jobbet och hem igen.

 

På jobbet var barnen överlyckliga över att snön kom. De ville verkligen vara ute. Vi hade lite planering och hade stora problem att komma ut på nätet så att vi kunde skriva ut en viktig infolapp. När vi väl kom ut fanns det ingen ström till skrivaren. Så vi fick lyfta iväg skrivaren till ett uttag det fanns ström i…. Det kändes som om allt jävlades. Vi försökte även kopiera infolappen från en annan avdelning men kopiatorn strejkade den också.

Men vi lyckades i alla fall till slut. Mänskligheten överlistade tekniken.

Bubben hade haft en bra dag förrutom att han hade klämt ett finger i en dörr. Han vill inte visa oss fingret men han kan i alla fall använda det utan problem och då är det säkert ingen fara.