Dagsarkiv: 20 oktober, 2012

Shoppa nyttosaker

Idag bar det av till Biltema i Göteborg för att köpa lite saker till våra bilar m.m. Vi hittade en bilklädsel till volvon för jag vill inte gnugga bort Bubbkladd någon mer gång. Då är det bättre att tvätta en avtagbar klädsel eller köpa en ny. Sedan hittade vi annat bra som varningstriangel, brandvarnare, whitebord, anslalgstavla, duschdraperi och massa annat. Efter detta blev det IKEA i Kållered. Där köpte vi b.la ett knivställ och en sängbord(som vi ska ha som hurts vid datorbordet). Mitt förra knivställ stoppade jag in i diskmaskinen och då blev den konstig…. Bubben åker på sitt speciella sätt i vagnarna man ska köra barnen i….

 

Bubben fick också nya lite mjukare bilkuddar att ha i våra bilar. En hård har vi kvar som han får ha i taxin till och från skolan.

Efter IKEA besök blir det alltid bygg. Maken hade väl tänkt bygga imorgon men bubben ville bygga idag så det fick bli så. De var nog lika koncentrerade båda två. Maken följde instruktionen. Bubben tänkte mera att alla hål behöver en plugg eller skruv…. :o)

Annars har bubben idag varit väldigt pillig. Velat pilla på allt han inte får och då har han känts som minst två….