Dagsarkiv: 18 oktober, 2012

Undersökande…

Idag tvättade jag och städade på förmiddagen. Sedan hämtade jag bubb vid skolan. Vi åkte och fikade och efter detta skulle händerna och munnen tvättas. Han undersökte den blåsande handtorken på sitt egna sätt ;)

 

 

Sedan åkte vi till hab för att kolla in hur han går. Jag ville kolla om han behöver inlägg för att på något sätt spara hans knän. Men de tyckte att han gick så pass bra att han inte behövde inlägg. Och det är ju skönt. Möjligtvis är han lite tågångare på höger fot och det ska vi se om han får besvär av. Vi skulle kunna stretcha några timmar per dygn…. Alltså någon slags skena att på natten. Men eftersom bubben inte har så lätt att sova så sågs det inte vara så jättenödvändigt. Så stor var inte tågången ännu.

Vi gick även på toa där för han behövde byta blöja och jag kissa. Det är alltid en utmaning. Att vara på en toa med bubben. Först bytte vi blöja och han stod vid handfatet och sprutade och kladdade med tvål och handspriten. Slog han på handspritpumpen kom det på mamma och det var ju extra skoj…. Sedan skulle jag sitta på toa. Detta var en stor handikappstoa vilket innebär stort rum med många larmknappar och ett alldeles för lätt sätt att öppna dörren på…. Ja jag fick göra mitt behov snabbt och vilt flaxandes med mina armar…. Svettig var jag efteråt.

Det märks att jag inte är riktigt frisk ännu. För efter detta var jag helt slut…. Men det kanske är normalt att faktiskt bli trött av sånt.