Dagsarkiv: 12 oktober, 2012

Supertrötter

Idag efter att bubben åkt iväg med taxin till skolan gick jag och lade mig. Jag sov till 11. Planen var 9 men jag var supertrött. Efter en brunch åkte jag till MIO i västra frölunda och skulle göra åt ett presentkort från min bror med fru som vi fick när vi gifte oss. Jag gick där bland pynt, plädar och kuddar.

I den krossbara affären går man inte i med bubben. Jag hade lite problem att hitta något. Allt som jag tyckte var snyggt kunde bubben krossa eller kladda ner på något sätt… Men till slut hittade jag några saker jag var nöjd med.

Tre värmeljusållare som gav mysigt sken. Lite konstsnö som jag ska pynta med i en tomtelykta(och hoppas att bubben inte sprider ut), en örtkruka och en burk att ha diskborste och diskmedel i. Det var bra saker.

Sedan åkte jag till freeport och köpte badbomber och annat spamys att ha i badet.

Bubben är på kortids så nu ikväll har vi sett på hamilton, haft tända ljus och ätit rosepepperkryddad fläskfilé och druckit gott. Imorgon ska vi städa vår stora, gamla Opel som svärföräldrarna har köpt.

När jag stod på MIO så ringde de från handikappsomsorgen och talade om att bubbens beslut om kortids går ut i november. De behövde ett möte för att kolla om vi fortfarande behöver den insatsen. Så nästa fredag klockan 11 ska jag på möte dit…. På torsdagen klockan 14:30 ska jag till ortopeden och prova ut inlägg till bubben… Det är tur att jag är hemma torsdagar och fredagar så att man hinner med allt sådant. Igår ringde även logopeden och diskuterade olika saker som munmotorik och appar….. Även om jag är hemma två dagar känns det som om jag inte orkar med allt som bör göras….. för bubben. Hemmet och jag själv kommer i sista hand.