Dagsarkiv: 29 september, 2012

Minisömn

Jag gick och lade mig ganska tidigt igår. Före 22. Men bubben sov mycket oroligt och slängde sig fram och tillbaka fram till 02:18. Då blev morgon…. Jag försökte få honom somna om tills klockan var 07:30. Då fick maken ta över och jag sov till 10…. För vi hade faktiskt planer denna lördag. Vi skulle kolla bilar. Vi kollade på en del fina bilar och fick reda på vad vår stora bil är värd. Vi har beslutat att sälja vår zafira och köpa en bra dragbil. Den lilla corsan behåller vi för den sköter sitt jobb så bra med att köra maken till och från jobbet. Nu är bara frågan hur ny bil vi vill ha och hur mycket vi är beredda att lägga ut.

Efter biltittade åkte vi till kungsmässan. Där var det för mycket folk så vi fick dra ut en arg och ledsen, hungrig bubb därifrån och fika på MAXI istället. Herregud vad många tittade. Han bankade till en av mina elever som kom fram och pratade med mig när han var frustrerad. Tur att hon har en klok mamma som förklarade för henne att bubben var frustrerad.

På MAXI köpte vi även donuts till bubben som han fick när vi kom hem. Och som ni ser äter han det gottigaste på dem….

En ny favorit numera är att titta på bolibompas hemsida och klicka sig fram med specialmusen. Ofta får han på favoritlåten ”Tandborstlåten”

Hemma somnade jag en stund på soffan och det behövde jag verkligen. Bubben rör sig hela tiden så att han inte somnar.