Dagsarkiv: 16 september, 2012

Myshelg…

Dessa kortidshelger är guld värda. Det år sååå skönt att ladda batterierna genom att få sova hela natten och att kunna tänka färdigt sina tankar utan att de avbryts hela tiden. De är jätteviktiga för oss. I fredags kändes det till och med lyxigt att gå på Överskottsbolaget och köpa rengöringsmedel utan att någon hällde ut det innan man kom fram till kassan….

Idag har maken hjälpt svärfar att köra bäddoffor, slänga soffor, bära sängar m.m. Jag själv tog hand om mig själv och gick en stavgångspromenad och tog en dusch utan stress.

Sedan åkte jag också till svärföräldrarna och sedan åkte vi och tittade på bilar. Vi behöver köpa en bil som kan dra en lite större husvagn. Alltid bra att titta på bilar så att man vet hur de ser ut. Men vi behöver kolla hos mer firmor för att se fler märken. Problemet är bara att det är svårt att ha med bubben och kolla på bilar eftersom bilar är dyra ifall han röjer runt….

Vi fick även en god middag hos svärföräldrarna och det kändes lyxigt.

 

Men tyvärr känns det som om denna helg har gått för fort. Skulle behöva gömma mig under täcket några dygn till känns det som.