Dagsarkiv: 1 september, 2012

Tidig morgon eller natt

Tur att jag lade mig tidigt igår…. Strax efter 21 lade jag mig. 01:30 var det morgon enligt min angelman….. Jag höll ut till ca 05 och då tog maken över och jag fick sova. Tur att det var en lugn lördag. Vi ska kräftskiva här hemma med svärföräldrarna och svägerskan med familj….. Men det är ju ikväll…. Jag ska tyvärr inte äta kräftor….. Eftersom jag antagligen är allergisk….. Tråkigt.

Så vi har tagit det lite lugnt idag. Igår funderade jag på att åka på barnteater i Kungsbacka. Men det orkade inte jag… Tråkigt att man inte orkar roligheter.

Blir han inte trött? Är ofta en fråga man får när man berättar om bubbens nätter…. Jo, men han somnar inte för det. Han blir bara mer intensiv och får sämre koncentrationsförmåga. Får han någon sovmedicin? Är också en fråga…. Jo, både insomning(melatonin) och för att fortsätta sova(theralen). Dessutom får han två EP-mediciner för att han ska det lugnt i huvudet…. Men det hjälper inte. Man vill ju inte medicinera för mycket heller. Han ska ju inte vara bakfull dagen efter. Men det är väl normalt föräldraansvar att vara vaken med sin 9-åring på nätterna så att han inte skadar sig eller förstör huset…..

Igår eftermiddag var vi ute i ca 2 timmar när han kom hem med taxin. Vi lekte i sandlådan, med gungorna och rutchkanan. Dessutom lekte han med sin wigglecart.