Dagsarkiv: 28 augusti, 2012

Sömnlöst

Igår natt var det morgon klockan 04 och då somade han inte om….. Suck. Natten till idag var det morgon 03 och han somnade om 05:30. En timma innan han skulle upp och då var han trött. Han somnade till och med i bilen till skolan. Och DET är ovanligt…. Men eftersom FK förtfarande hävdar att han sover på nätterna så inbillar jag mig detta, eller? Men det känns verkligen inte så. Och det är INTE kul att vara dödstrött på jobbet.

Men men, livet fortsätter och intyget från läkaren om bubbens sömnsvårigheter och aktivitet och oförmåga att förstå faror kom idag. Bra. Då kan vi skriva hur vi upplever detta, om det nu hjälper för ibland undrar jag faktiskt om de är läskunniga. För de förra intygen och faktan från socialstyrelsen hjälpte inte….

Efter jobbet åkte jag och hämtade ut biljetter till en teater för bubben, mig och maken i december. Och sedan hämtade jag mina grabbar och vi handlade ny dammsugare.

Vi tog även lite social träning och åt middag på Kungsmassan. Bubben tog efterrätten först och kryddade chokladbollen med lite socker. Han åt även kycklingsallad, maken en räksallad och jag en bakad potatis med kyckling.

 

När han kom hem visade han att han var trött och jag hoppas på en natt med mer sömn.