Dagsarkiv: 9 augusti, 2012

Ändring av livsstil

Idag tog bubben och jag det lungt på morgonen även om han vaknade 05 på morgonen. Men han var nöjd och tittade och grejade med sin ipad. Men efter frukost och bad åkte vi till Kållered. Där köpte jag ett gåband som man kan fälla ihop. Den ska jag tvinga mig själv att använda. Jag fick ut den stora lådan och bubben i en kundvagn ut till bilen och fick in den i bilen också…. Så det var väl träningen för mig idag. Bubben fick prova den hemma och tyckte den var skojig.

Bubben är verkligen en utmaning att ha med i affären numera. Även om jag sätter honom i en kundvagn. Han drar i allt han kommer åt. Idag hittade jag något som jag inte hade lagt i vagnen…..

undrar jag vad han menade med detta….:)

Vi har nu hållit på med LCHF sedan i 22 maj…. Och resultatet på vågen för mig är -2 kg…. Och maken något liknande. Så nu ska vi ändra på matintaget…. Jag ska försöka med viktväktarna. Det positiva med LCHF har varit att man har blivit av med sockersuget och inte har blodsockerfall och att våra magar har mått bra. Och vi har ju inte gått. Upp på semestern i alla fall.