Dagsarkiv: 2 augusti, 2012

Drömmar

Bubben tog sovmorgon till 06 imorse och stökade i vanlig ordning med padda, filmer, pussel i vår säng. Helt plötsligt vaknar maken till av rosdoft… Då hade buskillen hittat en luktagottask som han hade spridit ut över hela sängen. Han hade säkert smakat lite på geggan också. Så vi fick gå upp. Som tur var hade han inte fått tag i sin bajs som hade smitit från blöjan och satt längs med benet…. Efter frukost med finmotorisk träning med gladakon ostkuber blåstes det bubblor.

Sedan diskade jag och sedan ville jag bada för att slippa duscha. Jag doppade mig och mös lite i det svalkande badet. Bubben lekte vid stranden och passade pappa.

Efter dessa mysiga saker åkte vi först till Landvetter och sedan till Hissings backa för att drömma om nyare och bättre husvagnar. Det finns många fina dyra vagnar. Det gäller att hitta en lagom tung med bra planlösning till bra pris….. Nästa år vill vi ha en annan husvagn där vi slipper bädda om varje dag. Frågan är om vi vill ha bubben bredvid oss hela natten eller att han ligger för sig själv i andra ändan…..