Dagsarkiv: 1 augusti, 2012

Allergisk

Igår var svärföräldrarna här och de bjöd oss på kräftor. Till detta åt vi olika passande röror, och drack vin och fikonlikör. Efter en stund började jag må illa och gick på toa. Men inga stora resultat kom. Så jag gick en runda och sedan tillbaka till toan. Då kände jag blev jag blev väsig i halsen…. Allergisk??? Tänkte jag. Så då fick svärmor köra oss till akuten. Där fick jag komma in med en gång och fick betapredcocktail, adrenalin i benet och tavegyl och lite annat. Sedan ville de observera mig några timmar. Maken och Co åkte tillbaka. En halvtimma innan jag skulle bli utskriven började det klia överallt och jag fick nässelutslag. Då fick jag mer tavegyl och fick ligga på IVA över natten där jag fick ha massa klisterlappar på mig med sladdar kopplade till en monitor. Senare på natten fick jag även syrgas. När jag skulle på toa fick en syster koppla loss mig. Från akuten till IVA fick jag åka rullstol för man får tydligen inte komma dit gåendes.

 

Nu mår jag bättre och mamma hämtade mig när hon hade jobbat färdigt. När jag blev av med nålen i armen gjorde jag mig redo och satte på mig jackan för att vara beredd. Efter ett tag såg jag blod på golvet. Hela jackan var blodig…. Så då fick de komma och tvätta min arm.

Nu sitter vi och tar det lugnt och ska åka till mina föräldrar senare.

Och just det. Telefonen ringde när jag satt här i husvagnen och det var några som hade hittat min plånbok på parkeringen på campingen. Så jag gick dit och fick tillbaka min plånbok och allt fanns kvar. Det var några assistenter till en kille. Så de fick lite hittelön.