Dagsarkiv: 17 juli, 2012

Röj och inköp

Reväljen var 04 men i sängen var vi länge och såg på tv och ipad. Ipaden är det bästa vi har investerat i till bubben. Han ligger och ser på filmer på den och pusslar och myser.

 

Maken gjorde en fin LCHF-frukost so är mycket roligare än fil som vi brukar göra. Bubben mös i soffan med ipadden och vi kunde börja röja. Maken är bättre på att röja än mig så jag och Axel åkte till IKEA för att köpa sopsorteringssystem och hyllor. Hyllorna var överkurs att köpa med bubben med. Jag var glad att jag lyckades få med mig sopsorteringssystemet och hyllor till kort…. Vi åt även på IKEA där bubben åt barnpasta och chokladpudding. När han var färdig ställde han sig upp och skulle springa till vår vagn. Jag fick rusa upp och dra tillbaka honom och jag lyckades bara sätta tillbaka en bricka och brickvagn. En bricka fick stå kvar för jag ville inte att han skulle banka och dra i andra folk min illtjutande angelman…. Jag fick även med min jacka….

Sedan efter att ha betalat pantade vi burkar och handlade. Det var också en pärs….. Han börjar verkligen bli svår att ha med.

Hemma rensade maken ett av förråden och när jag ser dessa svarta säckar blir jag orolig…. Undrar vad han har slängt…. Det kanske finns något jag behöver….. Men jag ska inte titta i dem….. Jag lovar…

En fördel när man röjer ordentligt är att man hittar saknade saker. Som nycklar till svärföräldrarnas hus.