Dagsarkiv: 17 april, 2012

Förberedelser

Till helgen ska bubbens farmor och farfar passa bubben här hemma. För vi vuxna i familjen ska åka till Nyköping på en föräldraträff för föräldrar till barn utan diagnos. Bubben hade ingen diagnos fram till att han var 6 år. Föreningen heter Anonymous och har en länk här vid sidan av.

Maken sitter i styrelsen och de har förberett denna träff i ett år och det kommer spännande föreläsare som t.ex Pär Johansson (Glada Hudiksteatern). Alla föräldrar som kommer dit får också berätta om sin familj och sitt eller sina speciella barn. Jag har förberett en powepointpresentation om bubben och gör nu även en om hur bra paddan har kommit in i vår familj. Vi tänkte ha en liten föreläsning om paddan och vad den har hjälpt bubben med och vad som är bra med den.

Vi kommer äta gott och träffa många underbara människor på ett förhoppningvis mysigt ställe. Marsviken heter det.

Bubben är på kortids idag men kommer hem imorgon. Det var tur att jag inte hade han i bilen imorse för det var trafikkaos runt GBG. Herregud!!!! Jag åkte så att jag skulle vara på jobbet 07:30 men kom inte dit förrän 08:30. Det hade regnat, haglat och fryst på. Så alla som hade tagit bort dubbdäcken hade haft problem vilket resulterade i lååååånga köer. Jag hade på wazeappen och det var många som hjälpte till och varnade för köer överallt….

waze_big