Dagsarkiv: 18 februari, 2012

Orättvisor

Ja att all hjälp som man kan få är såååå olika över hela landet. Det är allt från vilka hjälpmedel som har förhandlats in och hur många timmar man får i olika stöd. Här är en underbar familj som vi mötte på Ågrenska som kom från Gotland. De fick betala hela vistelsen själva. På Gotland anser de att de kan erbjuda samma sak som de kan på Ågrenska.

Är kommer en artikel om dem.

GOTLANDS ALLEHANDA

Mysdag i regnet

Morgonen började vid 06:30 då bubben hade kissat så att blöjan hade läkt. JAg fick dra ur lakan och byta kläder och blöja på grabben… Detta försökte jag göra själv och slog i tårna och snubblade när jag sprang omkring. Så jag lät väl inte jättetrevligt…. Men det blev gjort i alla fall. Sedan mös vi och tittade på barnkanalen och lekte med paddan. Så här kul är vintergatan tycker bubben.

 

Sedan åkte vi till storstugan på Tjolöholm och blev bjudna på fika av farmor och farfar. Bubben tyckte det var jättemysigt. Men jobbigt att gå dit från bilen för att det var halt. Han gillar inte halka. Mycket stön var det även om han fick hålla både sin  pappa och farmor i handen.

IMG_1196