Dagsarkiv: 10 februari, 2012

Apptips: Peka och sjung

Apptips: Pela och sjung Pris: 7 krpeka och sjung
22 kr

Kategori:
Interaktiv musikapp Svensk

Svårighetsgrad:
Anpassad för de minsta.

Beskrivning:
En svensktillverkad musikapp med kända barnlåtar. Bilderna ser ut att vara av filttyg och många går att pilla på och då händer det spännande saker.

Betyg:

En mycket enkel och rolig app som passar den verklige nybörjaren.Perfekt för att få barnet att se effekten av att röra skärmen. Den är rolig och lätt att använda och visrna känner man igen. Kul med en äkta svensk app. Betyget är mera en uppmaning till mer… Jag vill ha fler visor och mer effekter som går att pilla på.

bubbebubbebubbe av 5 bubbar… Med förhoppning av mer

Att tuta…

Idag åkte bubben och jag int till Kungsbacka för att handla. Jag satte bubben i en kundvagn och gick in på systemet. För att försöka hålla bubben i handen och samtidigt vara inne på systemet är onödigt stressande. Köpen gick bra och inget leg behövde visas….

Sedan satte vi oss i bilen igen och då åkte en ambulans försiktigt förbi. Bubben blev mycket intresserad och vi följde efter. Inne i stan gäller högerregeln. Den kan jag. Man ska släppa före dem som kommer från höger…. Jag kom fram till en korsning där det var en bil ca 20 m ifrån. Då fortsätter jag att köra. Denna bil(stor silvrig ny mercedes) kommer bakom mig och tutar… Den ca 65 åriga gubben med sin solglasögonprydda fru tyckte att jag skulle ha stannat i korsningen och v’ntat att han kom fram till korsningen och släppt före honom. Nä, Så fungerar inte högerregeln för mig… Han åkte efter mig ett tag (vi skulle väl till samma ställe) När vi sedan kom fram till ett rödljus. Vi fick vänta och det var flera bilar framför i kö. När det slog om till grönt tutade gubbf*n igen….. Då fick han fingret av mig… Herregud har han inga större problem än att han anser att trafiken ska flyta på enligt det som är bäst för honom…. Gubben svängde sedan av. Jag själv har svårt att komma på tutan när jag blir irriterad… Jag muttrar lite för mig själv om någon gör lite fel… Inget mer. Ända gången vår bil tutar är när bubben sitter fram och man springer runt för att öppna dörren. Då slänger han sig ofta på tutan och tycker det är skitkul Blinkar.

Vi åkte i alla fall och pantade flaskor och handlade innan vi åkte hem igen. Bubben har varit hemma idag också. Tänkte att det var bra med en extra hemmadag efter magsjuka…  Jag har nu ont i nacken och undrar vad det betyder.

Igår kväll satt jag och pysslade lite. Det blev fint. Men det är svårt att komma på något att ha dessa fina saker till. Men avslappande är det.

IMG_1089