Dagsarkiv: 9 februari, 2012

Två olika tidningar

Idag kom det två olika tidningar i brevlådan. Båda lika spännande men på olika sätt. Den första som jag kollade var Ulla. Det är tidningen man kan ta i gekås varuhus. Kul att få hem den och den gör självklart att jag snart vill dit igen. Kul att de skickade hem den till oss, även om det är reklam.

IMG_1083

Nästa tidning låg i samma paket som BigGripsfodralet. Den ser väl inte sååå kul ut. Men man kan bli riktigt nördig när man kollar vilka käcka hjälpmedel till bl.a. kommunikation det finns…. Kuliga program m.m. Skulle jag någon gång bli ekonomisk oberoende skulle jag satsa på pedagogiska hjälpmedel och spel… Det skulle vara mycket mattespel och olika hjälpmedel till annorlunda barn. Jag skulle nog inrikta mig på barn inom autismspektrat och andra kluriga ungar.

IMG_1084

Paketet kom fort….

I helgen hittade ju vi en sida som sådle Big grips. Idag kom paketet. Bubben tyckte det var jättespännande att öppna.

IMG_1076

Det var ganska lätt att sätta på skyddet och det är stort och ganska mjukt. Men han har testat att bita i det och det lossnade ingen bit.

IMG_1079

Han inspekterade själv hur ha skulle höja och sänka volymen och hur baksidan såg ut.

IMG_1081

Sedan var det bara att börja använda den. Nu behöver vi inte vara på spänn när han springer om kring med den… och kanske skulle den klara ett fall från trappan om den ramlar rätt…. Men det ska vi inte testa om vi inte behöver Blinkar

IMG_1082

Annars verkar bubben må bra idag… Men det är svårt att bestämma om han ska till skolan imorgon eller inte. Vi skulle behöva städa och greja här hemma och det är lättare utan han hemma. Och samtidigt så kanske det är lika bra att hålla honom hemma när det är fredag. Hmmm Vi får fundera lite till. Just nu äter han världens lyxmat(enligt honom) ravioli med god aptit.