Dagsarkiv: 7 februari, 2012

Skolan ringde….

Idag åkte jag och jobbade…… en stund…. Jag hann med gympalektion i pulkabacken och ett möte med alla goa fritidsfröknar….Jag åt lunch och sedan ringde de från bubbens skola… Han mådde dåligt och hade kräkts…. Stackare… Både personalen och han förstås….

Så jag hämtade honom och har nu vårdat honom hemma. Försökt få i honom avslagen cola vätskeersättning…. Han tog ganska mycket i början. Men så kräktes han igen och då vill han inte ha mer….. suck… Svårt att tvinga i honom.

Han lyckades kräkas på sin padda…. Jag fick lämna stackars bubben och sprang med paddan till köket och stängde av den och rengjorde den… och den KLARAR ÄVEN SPYA!!!! Sedan tog jag hand om honom… Mycket ledsen var han…. När han fått nya kläder och tvättats av så var han fortfarande ledsen…. Jag städade soffan och förklarade att det inte var hans fel. Men fortfarande ledsen…. Jag sa att ipaden var OK. Han blev inte lugn förrän han såg att den var OK…. Stackarn trodde han hade gjort sönder den. Den måste betyda massor för honom…..

Nu försöker vi lära honom att man kan spy i hink…. Vi låtsasspyr i hinken och det är en rolig lek tycker han. Hoppas att han lär sig detta för det är svårt att se när han ska spy.

IMG_1071

Nu får vi hoppas att det är färdigspytt och att jag och maken inte får det samtidigt. Eller helst slipper det.