Dagsarkiv: 6 februari, 2012

Blåbärsakuten

Idag har det varit en tung dag…. Jag har nästan väntat på att dessa känslor ska komma… Jag har ju ätit “lyckopiller” ett antal år. Detta för att liksom orka med att handskas med att ha ett speciellt barn. Men förra veckan minskade jag dosen och har nu haft en minskad dos i 7 dagar. Jag har känt mig ganska OK. Drömt stressande drömmar och haft ett kort tålamod….. Men igår kom alla jobbiga tankar igen… Hur ska det gå när vi blir gamla och inte orkar med att hänga med bubben? Och vad händer när vi dör och han lever? Vem ser till hans bästa då? Jag har svårt att lite på att myndigheter och assistenter ser till hans bästa. Jag har suckat mycket så fort något har gått emot mig…. och det kan vara en liten sak som att mjölken har gömt sig bakom något annat i kylskåpet…..

IMG_1070

Ja, sådana tankar gjorde att min oro ökade och att min sömn har varit mycket orolig av stresskänslor och drömmar har gjort att min sömn har varit kass….  Och det känns ju onödigt när bubben har varit på kortids och att vi då brukar passa på att sova….. Jag vaknade väldigt trött och med huvudvärk i morse…. Beslutade att vara hemma och ta hand om mig själv. Jag känner mig bättre men ändå olustig…. Bra att man vet att det är övergående för annars hade det varit jobbigt. Så här mådde jag länge och värre innan jag började med dessa gudabegåvade tabletter…. De har hållit mig över ytan…. Jag ska inte fasa ut alla nu… Men en liten minskning har jag gjort och det känns rätt att göra när livet börjar gå åt rätt håll.

Detta var ett tungt inlägg. Men ibland är inte livet så lätt och det tycker jag att de som läser denna blogg ska veta. Att leva med ett speciellt barn tar och ger mycket energi.

Jag fick idag göra en akututryckning till svägerskans familj. Där nu hela familjjen hade förlorat kampen mot magsjukan. Jag fick köpa blåbärssoppa, vitt bröd…. Så nu för de kämpa vidare….