Dagsarkiv: 3 februari, 2012

Kallt

Det är jättekallt ute…. Jag har inte kollat graderna med det är isigt. Jg åkte till affären och handlade efter jag hade duschat. Mitt hår frös till is.

Ikväll blir det räkor och vitt vin då bubben är på kortids och röjer. Räkor känns som överkurs att äta tillsammans med bubben. Då bubben är på kortids kan man ju passa på att äta och njuta i lugn och ro.

I veckan när jag som vanligt lyssnade på Mix megapol – Göteborg på morgonen i bilen. Så skulle folk ringa in och prata om vardagsdramatik….. Hmmm  då började jag fundera…. Vi som bor med änglar skulle kunna chocka dessa lyssnare med vår vanliga vardag…. Med en sådan hemma händer det alltid något oväntat som gör att man får tänka till….

Angående vädret så har jag en liten sak att önska… Ca 20 cm lite mera snö så att det går att åka pulka i backarna igen(bortskavd) och att de då kan göra ordning ett skidspår lättare…..

IMG_1053

Jag tycker faktiskt att det är bättre när vintern är snöig och kall än regnig och ruskig….

Apptips: Hidden Grid

Apptips: Hidden Grid1087-1-hidden-grid

Pris:
22 kr

Kategori:
musik och färgupplevelse

Svårighetsgrad:
Anpassad för de minsta.

Beskrivning:
En enkel app där man rör på den svarta skärmen och då händer något med en gång…. Den låter och lyser fint i färg i olika mönster. Varje gång man startar appen blir det olika ljud och former. Mycket uppskattad app här hemma.

mzl.kkgifrbr.480x480-75 mzl.qoqdnkdu.480x480-75

Betyg:

En mycket enkel och rolig app som passar den verklige nybörjaren.Perfekt för att få barnet att se effekten av att röra skärmen. Den får 4 bubbar för att den kostar 22 kr… Men jag lovar att den är bra.

bubbebubbebubbebubbeav 5 bubbar