Dagsarkiv: 2 februari, 2012

Andra gången gillt

JAAAA, hoppas jag. Vi hittade en sida i England som sålde ipad-fodralet BigGrips. Så nu är det beställt utan fot. En blå och fin väntar vi på…. 40euro kostade den med frakt.

big-grips

När vi sedan tittade mer på sidan såg vi massor av bra grejer. Funkar det och vi får BigGrips så ska vi nog investera i lite mer saker därifrån….. Och då försöka få datateket förstå att vi borde kunna få vissa appar som de tipsar om därifrån…

Förvirrande

Administration kan vara förvirrande. För några månader sedan fick jag något papper från kommunen (tror jag). Där jag fick fylla i vad bubben hade för olika mediciner och vilken hjälp han behövde….. Det gällde i alla fall kortids…. Idag ringde en stackars läkare från vårdcentralen vi är skrivna på och så fick jag tala om det igen…. Jag visste att en läkare skulle ringa angående detta. Hon skulle sedan skicka det till kommunen och ingen av oss visste egentligen varför hon skulle göra detta eller om vi gjorde rätt…. Vi får väl hoppas att det blev rätt. Det har säkert med någon ny bestämmelse att göra.

Idag när bubben kom hem ville han med en gång se på film. Han fick nya filmer av sin pappa igår…. Hela serien. Han har haft den innan och han tycker den är superkul och vi gillar den också. Efter en stund tog vi ett bad och sedan fortsatte vi att titta på detta. Den handlar om tre ´helt olika personer som bor i en lägenhet och så stöter de på olika problem och hur de olika personligheterna vill olika saker. Kan faktiskt rekommenderas.

1154965

Imorgon ska bubben åka till kortids och han kommer säkert få kul tillsammans med andra kompisar.