Dagsarkiv: 31 december, 2011

Vänta på festen….

Ikväll kommer svägerskan med familj över på nyårsmiddag. Bubben väntar redan på att hans älskade kusin ska komma. Jag gjorde i ordning pannacottan med center redan i går kväll och bubben fick provsmaka nu i förmiddags. Den blev godkänd och han tyckte lillkusinen kunde komma redan nu och äta den…. Så här stod han länge innan han började leka lite… Efter många påminnelser att de inte kommer ännu.

IMG_0855

Detta började bubben leka med och det är en typisk lek som han kommer på alldeles själv. Liten kula som rullar…

Bantningstips….

GI-metoden är ute! Nu har det kommit en ny bantningsmetod. Har du provat ALLT – utan resultat? Prova detta: De allra flesta 2-åringar är smala. I samarbete med barnläkare, radiologer, dietister och utslitna föräldrar har denna geniala dieten forskats fram:
Frukost: 1 kokt ägg, 1 smörgås med sylt. Ät två små bitar av ägget och smöra ut resten på golvet. Ta en bit av mackan och kleta därefter in s…ylten ordentligt i ansiktet och på kläderna.
Lunch: 4 färgkritor (valfri färg), en handfull chips och tre munfullar av ett glas mjölk. (Häll ut resten på golvet) Middag: 1 kex, 2 mynt och nåt smuts som du hittar under soffan.
Kvällsmat: Gör i ordning en ostsmörgås som du kastar på golvet. Drick 4 munfullar av ditt badvatten.
Dieten blir mer effektiv med anpassad motion till, t ex:
- Lägg dig på golvet i ett köpcenter och vrid kroppen runt samtidigt som du skriker för full hals för att öka lungkapaciteten. När mannen från Securitas kastar ut dig, gör du starkt motstånd.
- Spring överallt och hoppa emellanåt.
- Ramla ofta och regelbundet. Att resa sig upp stärker musklerna.
- Kom ihåg lungorna, och skrik samtidigt med övningarna.
- Be om en samarbetspartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Var inte nöjd med ett ombyte, kräv att få byta kläder minst tre gånger.
Prova småbarnsdieten du också! Lycka till och Gott Nytt År!