Dagsarkiv: 30 december, 2011

Teatervinden

Morgonen började tidigt… Bubben ansåg att morgonen började 03:30….. Suck…. Vi såg på TV på riskfyllda förlossningar…. Ja det var det bubben ville se. Han blev lika glad varje gång det kom en bebis. Men sova gick inte efter detta heller. Helt öppna ögon och spring i benen. Då hämtade vi ipaden och då kunde man slumra bredvid i alla fall.

Men klockan 13 var vi på Lisebergsteatern och såg på teatervindens Astrid Lindgrenskavalkad. Bubben tyckte det var jättekul. Han levde sig verkligen in i allt och hade jättesvårt att sitta still. Vi hade platser längst ut och det kändes bra.Under föreställningen fick vi inte ta bilder pga upphovsrätt. Men jag kan lova att teater är skitkul för bubben. Han var överlycklig hela tiden.

IMG_0851

Innan föreställningen hade dock bubben svårt att förstå att han skulle ställa sig upp när andra skull in längre in. Han var rädd att de skulle ta hans plats stackaren.

IMG_0841

I pausen tittade vi på fotografier och bubben fastnade för Albert & Herbert fotot.

IMG_0845

Under pausen fiskade även bubben i fiskedamm och fick ett pysselsätt där man kunde pynta och färglägga ett pennfack. Det får vi testa någon gång.

När vi sedan gick in till teatern och våra platser igen blev bubben jätteglad. Det riktigt lös om ögonen och leendet var jättestort. Han trodde väl att det var slut och så blev det mer av det skojiga.

IMG_0847

Det var kul att bubben uppskattade detta. Det gör att vi kommer gå mer på barnteater med honom. Tränar vi riktigt mycket så kanske han kan sitta still tillslut Blinkar