Dagsarkiv: 9 december, 2011

Jag blåste iväg

Till Ullared och Gekås i morse efter att ha lämnat bubben på skolan och maken på jobbet. Jag ska hämta maken efter att han har proppat sig full på ett julbord. Så då körde jag bubben också när jag ändå körde till Kungsbacka. När grabbarna var lämnade åkte jag tillbaka och fortsatte söderut. Mitt mål var Ullared. Min vagn hade namnet oragne 5502 som ni ser på bilden nedan. Det var lugnt i början och jag tittade runt mycket bland barnkläderna. Jag tycker att det är lite jobbigt att bubben blir större. För då blir kläderna dyrare och inte lika funktionella…. Det fanns inga direkta mysdressar att köpa i stora storlekar men några mysbyxor. jeans och tröjor blev det. Ett annat problem är pyjamasar. Bubben behöver hela pyjamasar som täcker hela kroppen men inga glipor emellan. Min kära svärmor får tvådelade pyjamasar som jag köper och är supersnäll och syr om dem…. Annars kan det hända en mycket kladdig och jobbig olycka av brunt slag….

IMG_0634

Det var riktigt skönt att gå runt där och mysa länge. Jag var där mellan 10 och 14:30 och där ingick lunch. Jag köpte lite julklappar och en ny fuskonepiece till mig. Onepiecarna till barn var slut och det var stor åtgång på de på damernas också. Jag hade tur som fick tag i en.  Och den kostade bara 199 kr.

IMG_0637

Bubben är på kortids, stormen viner utanför, maken är på julbord, jag har ätit levergryta och jag ska hämta maken när han är färdig. Nu ser jag på första delen i Twilightserien.