Dagsarkiv: 27 november, 2011

Berit är utanför

Ja idag är det förstaadvent och vi tog en lååång morgon eftersom bubben inte ville somna förrän jag kom och lade mig bredvid. Maken kämpade i ca 2 timmar innan magiska mamma kom upp. Men djup har inte sömnen varit. Så i morse bytte jag rum med maken och vi låg i sängarna tills klockan var ca 11:30. Bubben var i stora sängen med pappa. De såg på julfilm och grejade med ipaden. Mina föräldrar skulle ha kommit och hälsat på men de stannade hemma pga att stormen Berit är på besök…..

Lite julpyntat har vi gjort idag också. Varje år brukar jag köpa billiga ljus att ha i adventsljustaken. Men förra helgen var jag på en scoutbasar och hittade ljus som såldes för att stöda handikappade. Dessa kunde jag inte låta bli.

IMG_0529

Annars har vi mest städat inne idag. Jag har gömt undan dynorna till utemöblerna och maken har städat bland alla filmer och grejs som är i vardagsrummet. Men nu har vi många fina ljus att tända och det här nedan luktar även pepparkaka. Det köpte jag förra året men har väntat på att tända det tills nu.

IMG_0537