Dagsarkiv: 30 oktober, 2011

Bubben tillbaka

Mina föräldrar kom med bubben till hotellet så han fick se hur vi hade bott. Han hade haft en bra helg med loppisbesök och fika. På väg hem åkte vi till IKEA där vi köpte lampor. För nu i mörkret vill jag ha mycket lampor. Taklampan i vardagsrummet drog ju bubben ner i våras. Nu köpte vi en papperslampa och hoppas att den får sitta kvar. I köket dog alla spottar hela tiden så där har vi bytt ut till vanliga lampor. Jag vägrar göra mat i mörkret.

IMG_0398

 

 

Vi bodde i hörnet på andra raden.

Eftersom det var Hem & villa- mässa på Svenskamässan under helgen var det mycket folk på hotellet. En kändis såg vi, arga snickaren.

Denna vecka är det novemberlov och bubben körs till kortids på morgonen och hämtas på onsdag så hans väska är packad. Torsdag och fredag ska han vara hemma med mig och förhoppningsvis går vi på barnteater på fredagen.

Hotellhelg

Vi hade en mysig helg i Göteborg. På fredagen var vi ju på Hammerfallspelningen och på lördagen njöt vi av hotellfrukost. Sedan gjorde vi stan. Vi gick in i sådana affärer som vi inte hade kunnat gå avslappnade i om bubben hade varit med. Jag köpte lite småprylar på t.ex. lagerhous och designtorget. Maken köpte lite böcker på sci-fi-bokhandeln och jag beställde ljudböcker som jag upptäckte att jag ville ha…. Men detta gjorde jag på hotellet via datorn så de kommer på posten i veckan. Blinkar. Efter shoppingturen gick vi upp på rummet och tog igen oss. Maken gick efter ett tag ner och hämtade kaffe. Jag kunde se att han gjorde det från vårt fönster. Vi hade utsikt över restaurangen…. Han kom upp med goda kakor och kaffe.

IMG_0401

IMG_0405

Sedan bar det kvällsbuffé med potatisgratäng, chillikassler och rostbiff och sallader…. Jag gillade elden som fanns….

IMG_0406

Efter buffén gick vi till Bergakungen(bio) och såg  Abduction. Det var en OK film. Den hade en bra handling och den var spännande. Det var en typisk datefilm. Det märkte vi på de som var och såg på filmen. Man hörde hur de pratade med varandra innan filmen och man förstod att de inte kände varandra så bra. Skönt att slippa dateträsket.

Vi kommer åka på fler weekends på hotell. Man behöver ju inte åka långt för att ha en skön helg. Det var skönt att vara i Götet utan att behöva åka hem.