Dagsarkiv: 23 oktober, 2011

Teater i Frillesås

I vår lilla by med omnejd finns det en kulturförening som anordnar bl.a teatrar för barn.  Den heter KNUFF.FFIGIdag gick jag och bubben till skolans BAMBA och tittade på föreställningen Mamma Mu i stan. Bubben tyckte det var jättespännande och var jätteengagerad. Kråkan ville krama om honom efteråt men han tyckte det räckte med ett handslag och vink. Bubben viftade med händerna och skrattade mycket under föreställningen. Förr så liksom skämdes man när man var bland normalstörda och bubben hade sina känsloyttringar. Men numera njuter jag av att se hans lycka och sätter mig på ett ställe där han inte drar någon annan i håret.

Jag kommer gå på flera teatrar med bubben.

En Kieltur

Maken fick lite kalla fötter och band fast mig innan jag skulle åka Blinkar. Men jag tog mig loss snabbt och tog mig till Tysklandsterminalen med den lilla opeln.

IMG_0347

Vi kom på färjan och satte oss och drack lite vin i hytten innan vi gick runt och kollade in den nya färjan. Vi konstaterade att den hade krympt. Vi åt lite räkor och drack drinkar och undvek golvläggare från Skövde….

På morgonen var vi uppe och åt frukost klockan 8 och kvart i 10 åkte vi med bussen till Citti. Där gick vi mammor som vi är först till Toys a rus och köpte saker till våra barn. Sedan tittade vi i olika pyntaffärer och gick sedan till Citti och fokuserade på choklad och alkohol. Det blev en del och det var tungt att få upp allt till hytten. Men vi släpade dit allt och gick sedan ner på stan. Där fikade vi och gick i småaffärer och köpte lite smågrejer. Sedan vilade vi i hytten och förberedde oss för buffén. StenaLine vill nog inte att det ska vara en suparfärja för någon kapsylöppnare fanns inte i hytten så vi fick försöka få upp några cider med mynt och nyckelfacket…. Vi köpte massor av cider på båten för de kostade 1 kr st.

IMG_0349      IMG_0352

Sedan åt vi buffé och blev alldeles för mätta. Vi vilade oss innan vi gick upp och tog en drink och tittade på fulla golvläggare ett tag innan vi kunde med att lägga oss…..

En mysig och rolig resa men Kielfärjan hade blivit ytterst tråkig…. Tyvärr. Inget After Kiel, ingen bio, ingen Lounge….

Grabbarna hemma hade haft det bra och varit i Kungsbacka på McDonalds och sedan köpt lite film. Städdagen i området ställdes in eftersom allt material inte hade kommit. Den är nästa helg men då är jag och maken och hotellar och Hammerfallar i Göteborg. Så då får de klara sig utan oss.