Dagsarkiv: 18 oktober, 2011

Klipp ur boken

Detta kortet tog jag på bubbens kontaktbok. Idag har han haft bild som ni ser. Nu har han en period där han stoppar mycket i munnen. Kortidspersonalen ringde igår och var oroliga för han hade bajjat ut en ballong. Den hade inte kommit från dem sa de…. Det vet jag sa jag. Den kommer hemifrån…. (härdad mamma som jag är). Klart är det inte bra att äta ballonger. Men han är supersnabb.

IMG_0334

Han trivs på sin skola!

Samvetet

Även om man hostar och kraxar och känner sig verkligen vissen så får man dåligt samvete när man inte åker till jobbet. Varför är det så? Jo, kollegorna får extra jobb när man inte är där. Men är man sjuk så är man och lite självisk är jag. För till helgen ska jag åka till Kiel med 3 andra tjejer och då vill jag vara i OK form. Jag känner mig också lite bättre och känner att det går åt rätt håll.

Bubbens sömn funkade OK inatt. Han kom ju upp med en gång och ville bestämt ligga i vår säng. Men han somnade inte så vi gick ner efter över en timme och tog lite mer kvällsmat. Maken lade sig i extrasängen för vi trodde absolut att bubben ville sova i vår säng. Men nähä!!! Han gick till sin säng och ville lyssna på Astridlindgrenslåtar och se på lillkusinen i min mobil. Sedan somnade han gott. Han kom sedan upp vid 06:30.  Sånt gör mig förvånad ibland. Han hade nog saknat mamma och pappa när han var på kortids och behövde mer mamma och pappa tid helt enkelt.