Dagsarkiv: 12 oktober, 2011

Fuck FK

Jag fick idag ett mail från vår jurist. Beslutet från FK angående ansökan om assistans hade kommit. Kommunen har ju beslutat att vi behövde 46 timmar assistans. Med samma underlag tycker FK att vi bara behöver 34 timmar och då bara 30 minuter per natt…. Hmmm undrar hur de tänkte där. Samma underlag och sådan stor skillnad. Juristen skrev att han ringer mig så får vi diskutera om vi ska överklaga eller gilla läget…. Självklart kommer jag att överklaga. Sådan skillnad är ju inte ens logiskArg.

Dessutom kollade jag på careva.se för att se vad för bälteslösning som finns som jag inte kan få…. Man även ha denna utan kudde…. Jag skickade ett mail och fick svart:

Tack för ditt mail och förfrågan. Låt mig först säga att vi på Careva försöker påverka och informera/utbilda försäkringskassans personal. Arbetsterapeuten på habiliteringen eller er läkare kan skriva ett intyg till Försäkringskassan där dom intygar behovet av bidrag till utrustning i bilen.

Priset på ett KIT är 4.700 inkl. moms. Dessa finns i lager.

Hmmm och det är inte en summa som vi borde behöva lägga ut för att bubben är rörlig…. Och här är det verkligen en lucka i systemet!