Dagsarkiv: 9 oktober, 2011

Orolig sömn

Under helgen har bubben haft orolig sömn. Inatt kom han upp vid 00:30 och han låg oroligt bredvid oss. Hans kropp ville inte komma till ro. Strax före 06 gav han upp och ville se på film. Så vi satte på lite Astrid Lindgren och sedan Dag-Otto filmer(bevbäjajen). Här är en bild jag tog på honom när han hade somnat. Jag stoppade om honom och tog bort kulpusslet. MEn han kom förvirrad upp efter 30 min. Jag har nu lagt honom igen och hoppas att sömnen blir mer ihållande…. Men jag misstänker att en förkylning stör honom och hans sömn och kanske EP:n…. Jobbigt är det i alla fall….

IMG_0322

Beställd!

Idag åkte vi till Blombergs möbler i Fjärås och tittade igen. Där hittade vi en soffa som heter Pluz. Den ser ut så här:

pluz

Fast vi byggde om den till 65cm dynor en örondivan åt vänster(om man tittar mot soffan) och 2 flyttbara nackkuddar. Nu får vi vänta i 4-6 veckor och sedan kör de hem den till oss kostnadsfritt. Lite dyrare än IKEAS soffa som vi hade tittat på. Men den känns jättebra. Den är även svensktillverkad. Kul att ha möbler som inte bara är från IKEA, Rusta och Jysk.