Dagsarkiv: 8 oktober, 2011

Att underlätta ett hem

Ja, får många kan det vara lyx att köpa en lädersoffa…. Men även om vi verkligen älskar vår supersköna Ektorp hörnsoffa från IKEA. Men den är i tyg och vi skulle behöva tvätta vissa delar av soffan minst en gång per vecka…. Det gör vi inte och det gör att den blir nerkladdad av bubben. Det är dregel och matrester…. När det kommer hem folk till oss skäms vi över soffan. Så en lädersoffa underlättar för oss eftersom vi då kan torka av den. Det gäller bara att hitta en som hela familjen vill ha…. Hur stor soffa behöver vi egentligen? Är frågan vi ställer oss. Ska vi h en hörnsoffa som vi har nu eller ska vi ha en soffa med schäslong.  En schäslongsoffa tar mindre plats och ser modernt ut. En hörnsoffa ger många platser….. Men vi är ju bara tre i familjen…. En ny fåtölj kommer vi också att köpa. Ska vi ta IKEA eller något annat? Är det på IKEA vi kollar så är det en Karlstadsoffa och en tirup fåtölj eller en karlstad fåtölj vi funderar på. Hmmm Många frågor. Och maken vill slänga vår “gamla”soffgrupp imorgon…..

Bubben tyckte det var sådär kul att kolla i möbelaffärer…. Ingen fika någonstans… Men på IKEA fick han äntligen fika och då gick det bättre. Chilli var också en ganska rolig affär enligt bubben. Där fanns det mycket att titta och pilla på….Himlar med ögonen

Här ligger i alla fall bubben och grejar med sin ipad. Han älskar den och youtube är mycket populärt just nu. Han surfar runt från Tomtefilmer till Astridlindgrens Värld.

IMG_0315      IMG_0317