Dagsarkiv: 7 oktober, 2011

Fredagsmys

När vi hade satt bubben i taxin till skolan så kom en från vårt assistansbolag för vi skulle ha ett möte. Vi har nu haft assistanstimmar sedan maj och de ville veta hur vi tycker att det fungerar. Vi tycker det fungerar kanon. Vi är lugnare och vi har fått mera tid att träna bubben och tänka genom vårt hem. Nu ska vi försöka få in en extern assistans som vill gå med bubben och rida efter jul. Dessutom kanske han kan börja med fotboll eller något. Så det är nästa steg. Vi vill ju att bubben ska få vara som en vanlig 8 åring med egna hobbys och ett eget liv utan att ha sin mamma och pappa med hela tiden.

Efter mötet åkte maken till jobbet och jag ringde till Liveit.se för att använda vårt presentkort som vi fick när vi gifte oss förra året. Sedan ringde jag till försäkringskassan och bekräftade att jag faktiskt har två jobb.

Sedan försökte jag ta det lugnt. Men jag såg på Friare kan ingen vara…. Ett program som jag spelade in. Det handlar om fritidspedagoger. Mycket bra serie. Där kan man drömma och tänka hur man skulle vilja kunna arbeta.

Så när jag väl somnade(för det hade jag tänkt göra) var det ca 30 minuter innan bubben kom hem…..

När han väl kom hem hade han kissat så mycket så att blöjan läckte. Så vi fick svida om honom för att sedan åka till affären och köpa fredagsmysgodis. Här ser ni hur nöjd han är i affären med sin godispåse.

IMG_0313