Dagsarkiv: 29 september, 2011

Fixning

Idag gick jag som vanligt upp 06:30 på en ledig dag och tog bubben till duschen. Jag hade hoppats få bort tuggummi i håret på honom. Han lyckades kladda in det igår när vi åkte hem från skolan. Men det gick inte bort. Och inte kunde jag stoppa in honom i frysen heller som jag skulle ha gjort om det hade varit en matta eller något…. Så jag tog saxen och klippte bort de tuggummifulla hårtussarna. Det var inte så mycket så det gjorde inget….

Sedan fick jag inte i honom frukost. Det vill han nästan aldrig ha. Sedan stod vi och väntade på taxin och vinkade hejdå till lilla kusinen. När bubben hade åkt tog jag frukost och duschade innan jag åkte till läkaren. När det besöket var färdigt åkte jag och handlade, tankade och hämtade ut lite medicin till bubben. Jag kom hem och började tvätta och städa. Jag städade även ut ett skafferiskåp. Det låt en massa gammalt godis där som jag slängde…. Hårda minimarsmallows m.m. Jag hann precis dammsuga nedervåningen innan bubben kom hem med taxin. Då fick han hjälpa mig när jag var i tvättstugan. Han tvättade sin frisbee….

Sedan såg vi på lite film och pusslade. Han ville inte gå ut. Han såg även på youtube på sin ipad. Han surfar vidare inne på youtube och hittar bl.a. Teletubbies, Lazy town, mickeymous och mupparna. Han tittade länge på ett engelskt avsnitt av Musses klubbhus som handlade om tomten…

Imorgon ska jag ta det lugnare. Vi får se om jag orkar åka med bubben till Kungsbacka när han kommer hem och se vad Coop Forum har för roligheter för sig.