Dagsarkiv: 26 september, 2011

Hemma

Idag är jag hemma. Jag har sovit dåligt och det har varken berott på en liten grabb eller snarkningar. Jag har liksom vaknat av att jag har haft ont i huvudet och nacken och kännt mig konstig. Och när jag väl har sovit har jag drömt konstiga drömmar. Alltså har jag feber. Inte mycket, men tillräckligt för att inte gå och jobba. Jag blir hemma imorgon och hoppas på friskare onsdag.

IMG_0234

Igår tog vi fram bolltäcket igen. Bubben har inte haft det under sommaren eftersom det blir så varmt. Han har ju en heldress på sig när han sover. Hans snälla farmor hjälper mig att sy ihop pyjamasar som är tvådelade och sätter dragkedja bak. Detta för att han är så påhittig med det han hittar i blöjan om han kommer åt. Att han har en heldress är också bra eftersom han inte drar på sig täcket som ramlar av på natten och blir då kall och vaknar för mycket och sover då inte vidare. Men tillbaka till bolltäcket. Vi ska be om ett större. För det vi har är ett av mindre modell och bubben har ju blivit större.

På bilden ovan se nu hur bubben kollar om de långa sugrören funkar på ipaden. Detta är ett exempel på hans experimentella led.