Dagsarkiv: 24 september, 2011

Effektiv

Idag känner jag mig duktig igen. Jag kände för att röja och då får man passa på. Jag gick in i stora förrådet och satte igång. Nu kan man gå in till skrivaren utan att behöva trampa på saker och klättra.  Och så hittar man en massa bra saker som toarullar som man trodde snart var slut… Igår när jag tittade in där så såg jag systemetpåsar och misstänkte att de inte var tomma. Jag hittade ganska mycket öl till maken och en stor tetravin och en minitetra vin till mig. Alltså gjorde det inget att maken sket i systemet igår… Dessutom fick jag in alla blöjlådor som hade kommit förra veckan.

IMG_0236IMG_0237

Sedan åt jag lite lunch och gick sedan ut och plockade mycket från husvagnen och städade typ köket och toan där inne. Så nu är det bara dynor, mikro och spisplattor kvar att plocka in. Sedan ska den köras till Varberg för att vila till det blir sommar igen. Och då kommer det finnas en parkering till på den gemensamma parkeringen här utanför…. Ett dåligt samvete som försvinner. JAg hittade även där fynd i form av femkronor och en påse med olika skor som jag har saknat. Tummen upp

IMG_0238

Sedan ville jag vara ute lite också så jag och bubben var ute i trädgården och blåste bubblor och lekte med sånt som han gillar….

IMG_0246

Medan jag röjde i förråd och husvagn tog maken hand om Bubben och såg till att han hade något att göra och äta.