Dagsarkiv: 21 september, 2011

Full fart

Att leva med bubben är ofta att leva i full fart. Idag hade han fått en fin stol till skolan från Hab. Den ska göra så att han sitter stadigt utan att behöva lägga energi på att just sitta när han ska träna på annat som att jobba med olika övningar i skolan. En jättebra stol. Hans fröken var lite nervös över vad jag tyckte om att man kunde spänna fast honom i stolen runt midjan…. JAg tyckte det lät kanonbra. De sitter ha nju ännu stadigare och kasar inte ner eller smiter iväg… Skulle behöva något liknande själv till bilen…. Vi får försöka ta tag i det där med säker bilfärd snart igen….

Här är en bild när han springer till sitt klassrum. Han springer snabbt numera Blinkar. Man får bara se till att han springer på någorlunda säkra platser där han inte kan bli skadad eller skada något annat.

IMG_0221

Han har fått ett munsår. Skolsyster har tydligen tittat på det och misstänkte svinkoppor. Så vi försöker hålla koll och hålla rent. Men maken hade ett munsår för några veckor sedan… Så det kan ju vara virusgrejs på honom också. Hoppas att han håller sig någorlunda frisk nu. För han har haft svinkoppor innan och det har ibland övergått till blåsor i hela munnen. Och DET är jobbigt. Då går det varken äta eller dricka….