Dagsarkiv: 18 september, 2011

WordFeud rekord

OK, jag spelar detta mobilspel och det är jättekul. Man får tänka till och ibland lyckas man riktigt bra. Här är mitt rekord som jag har fått på ett ord. Jag fick 90 p på ordet Kolja. Förlåt A att jag visar det. Men jag blev faktiskt lite stolt.

IMG_0213

Maken kom hem idag vid 10:30 och vi gjorde i ordning oss och åkte till Kungsmässan. Där köpte vi 2 par jeans till maken på Dressman och sedan gick vi till Stadium och köpte varsina riktiga joggingskor. Maken gillar ju att jogga, Men jag powewalkar hellre för att skona mina knän. Men efter att ha tränat upp musklerna så kanske man kan ta några joggingsteg också.  Bilder på mina skor kommer senare. Försäljaren ville också att vi skulle köpa resterande joggingklädsel. Men där fick det räcka tyckte vi. Det kostade ju pengar ändå.

Kassörskan tyckte att vi var snabba för att hitta 2 par jeans utan hjälp av dem och tysta hade vi varit också…. Vi är ju ganska vana att ta snabba beslut i affärer. Glömmer inte en annan gång vi var på dressman hela familjen och bubben lyckades riva väggarna i en provhytt… Då lät vi mer……

Sedan åkte vi och fikade lite hos svärföräldrarna innan vi tvättade bilen och handlade mat. Där köpte jag även ett par höstskor som jag kan ha  nu innan det blir vinterkallt.