Dagsarkiv: 16 september, 2011

En lugn helg väntas

Bubben har åkt till kortids och jag har tagit det lugnt idag. Jag låg först och sov lääänge och sedan åt jag brunch och sedan har jag gjort nästan ingenting…. Jag gick ut och lade mig på altanen på stolsdynorna och lyssnade färdigt på ljudboken Grisfesten av Leif GW Persson. Den var sådär…. Lite långrandig och rörig tycker jag. Nu ska jag lyssna på Paganinkontraktet av Kepler. Den blir förhoppningsvis bättre. Det var för varmt och ljust så jag gick in igen…

Bubben var gullig när han åkte iväg med taxin. Han pekade så att chauffören visste hur han skulle åkaBlinkar.

Jag fick även ett underligt samtal. Det var en dam som ville prata med bubben… Jag blev helt ställd. Jag har ju aldrig fått den frågan förut och jag tänkte att det måste vara någon slags bokklubb eller något liknande… Han är inte hemma fick jag ur mig….. Oj svarar det i andra ändan… Det är väl ett barn sa hon. Ja svarade jag. Då presenterade hon sig och sa att hon var från apoteket och att resten av hans medicin hade kommit…. Då var det ju logiskt i alla fall….

Men hade det varit en undersökning eller liknande och de hade velat prata med bubben och han var hemma hade jag sagt: – Ja han är utvecklingsstörd och kan inte prata men här får du honom, och så hade jag gladeligen gett bubben luren. Han hade nog pekat och gott omkring och “pratat” för fullt.