Dagsarkiv: 8 september, 2011

Taxiupplevelse

Bubben har ju nu åkt taxi till skolan ett par veckor…. Idag hade han tydligen gjort ett annat barn ledset på något sett…. Bankade på honom eller något…. Jag är inte förvånad… Jag är imponerad att han sitter på sin plats över huvud taget. Bubben hade också blivit ledsen. För han blir ledsen när någon annan blir ledsen. Men jag kan ju inte prata med honom hur han ska uppföra sig i taxin. Jag är ju inte där. Och att prata i förebyggande syfte tror jag inte fungerar. Även om jag säkert kommer försöka. Men fortsätter det så får väl bubben åka i en egen taxi. Den kostnaden får de väl ta. Det är inte mitt problem. Min kille utmanar ofta gränser så att man får tänka om.

När jag hämtade honom idag åkte vi först till apoteket och hämtade ut lite melatonin och sedan tog vi mellanmål på McDonalds. Bubben fick ett happyMeal med ballong och allt (hade en rabattkupong som han har fått till sin födelsedag eftersom vi är med i deras klubb) Dessutom hade vi en annan rabattkupong som gav oss en McFlurry med bilar om jag köpte ett meal. Så bubben åt hamburgare och glass och han gillade verkligen den glassen med godis i. Han ville till och med ha mer. Annars brukar han tycka att glass är för kallt att äta.

IMG_0190

Sedan åkte vi och handlade på Maxi innan vi åkte hem och mös i soffan till Kalle Ankas jul….(kändes lite malplacerat att se på men bubben var mycket nöjd).

Bildbevis!

IMG_0192