Dagsarkiv: 15 augusti, 2011

Till skogs vi gick!

Jag tycker att det är väldigt gott med stekta kantareller på smörgås. Så jag hade hört att det fanns mycket svamp i skogarna…. Så jag och bubben åkte ut till skogen och försökte hitta ett lämpligt ställe att ställa bilen. Till slut hittade vi ett ställe. Jag fick övertyga bubben att alla grodor vi såg inte skulle göra något dumt och sedan gick vi in. Hand i hand med stövlar på fötterna. Bubben behöver man hålla i när man går rätt in i skogen. För annars ramlar han. Vi letade och letade i en timme. Det rann mycket vatten efter allt regnande och vi såg en gammal fin husgrund.  Det ända jag hittade var en liiiiten taggsvamp. Det funkar ju inte på en macka….

Men det var mysigt ändå och det är ju bra motorisk träning för bubben att gå i skogen. När vi kom hem tog jag lite pytt till lunch och bubben åt upp en hel portion nudlar. Sedan var vi ännu mera duktiga och åkte och slängde stooora kartonger till återvinningen. Vi tankade även bilen med både bensin och spolarvätska. Nu tvättar vi och ser på Albert & Herberts julkalender….

Ja det är ju skönt att man inte skulle ta sig till jobbet idag…. Det var nog en liten utmaning att ta sig det med allt regnande som har orsakat kaos runt Kungsbacka och Göteborg.